despre. Un produs Blogger.

Comparam Transformer Prim, Microsoft Surface si noul iPad


Microsoft anunta intrarea sa în lumea de comprimate. Va prezentam noul Microsoft Surface. Cu siguranta toata lumea va fi interesanta de a compara caracteristicile solicitate pentru el, cu comprimat si aypadom Android.



Nu de multe ori puteti vedea Microsoft pe  piata de hardware , suntem cu totii obisnuiti de societate ca un producator de software. De aceasta data, a anunţat doar doi comprimat, si acesta este de interes. Fiecare comprimat este proiectat pentru o anumită versiune de Windows. Microsoft Surface Ferestre RT - pentru traditia de control touch-comprimat. Microsoft Surface pentru Windows 8 Pro - o combinatie de comprimat si un plin "desktop", sistem de operare. Aici puteti vedea unele caracteristicile (cunoştinţe de limba engleză este binevenit.)

Ambele s-au construiti in deţinatorii de placa, si dacă se doreşte, pot fi completate de catre Smartcover tastatura, care sunt diferite varietate de culori si senzatii în timpul utilizării. Există o tastatura cu atingere, de 3 mm grosime, cu un touchpad multitouch care accepta.
Microsoft nu a spus prea multe despre caracteristicile de comprimate, dar unele detalii sunt deja cunoscute. Cei de la WinSource a făcut un semn curios cu compararea principalele propuneri ale Google, Apple si Microsoft acum. Poate ca totul e clar, chiar si fara traducere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu