despre. Un produs Blogger.

Microsoft anunta despre noua sa creare: tableta Surface




Microsoft a anuntat la evenimentul de azi prima lor tableta cu Windows, Surface. Ea este in doua versiuni, una mai performanta cu Windows 8 si procesor Intel si una mai decenta cu Windows RT si procesor ARMHaideti sa vedem ce stiu potentialul rival iPad.


Ambele versiuni au ecran de 10.6 inch dar cu diferite rezolutii. Amindoua sunt protejate Gorilla Glass. Una este mai groasa dar una e mai subtire, dar hai sa intram putin in specificatii.



Microsoft Surface – ARM

Versiunea mai slaba, care are un  procesor ARM – probabil nVidia Tegra 3, vine cu Windows RT. Rezolutia ecranului este de 1366 x 768 pixeli si grosime de 9.3 mm. Stocarea se face pe SSD de 32 GB sau 64 GB. Va avea slot de card microSD, micro HDMI si USB 2.0.

Microsoft Surface – Intel Core i5

Aceasta versiunea are un procesor Intel Core i5 in dotare, vine cu o rezolutie full HD a ecranului si are o grosima de 22 mm. Stocarea se face pe SSD-uri de 64 GB sau 128 GB. Cantareste 903 grame. Va avea prot de microSDXC, mini DisplayPort, USB 3.0 si va costa minim 800 de dolari.
Ambele modele pot fi dotate cu tastatura. Una mai subtire, cu grosimea de 3 mm, care merge si ca husa si are taste touch (multi-touch) dar si un touchpad – Touch Cover si una pentru cei care vor sa simta tastele si care are si taste iesite in relief.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu